Megdőlt a 100 méteres síkfutás bizarr világrekordja, fél perc alatt kivégezték a bokszolót, kiderült Verstappenék titka

Bolt concludes his career Square Horizontal
Jamaica's Usain Bolt strikes a pose during a retirement ceremony at IAAF World Championships London 2017 at London Stadium on Aug. 13, 2017. 30-year-old Bolt is an eight-time Olympic medalist, an eleven-time World Champion and a world record holder of the 100 metres and 200 metres. ( The Yomiuri Shimbun ) (Photo by Takehiko Suzuki / Yomiuri / The Yomiuri Shimbun via AFP)
Vágólapra másolva!
Rengeteg érdekes, megdöbbentő és rendhagyó eseménnyel indult a hét a hazai és a nemzetközi sportvilágban. Amennyiben lemaradt volna a legfontosabb hírekről, akkor most egy helyen megtalálja őket.

Az átigazolási piac az elmúlt héten ismét szenzációktól volt hangos, topligás csapatok vásároltak meg jobbnál jobb futballistákat.

Pierre Wache, a Red Bull technikai igazgatója elmondta, hogy miért ilyen nehéz a többi csapatnak felvennie a versenyt Max Verstappenékkel.

Óriási fölényben van a Red Bull a riválisokhoz képest az F1-ben Forrás: NurPhoto via AFP/Jakub Porzycki/NurPhoto/Jakub Porzycki

A brit pusztakezes ökölvívó, Tom Stokes az egyik versenyen mindössze egyetlen jól eltalált ütéssel, fél perc alatt padlóra küldte amerikai ellenfelét, Will Chope-ot.

Christian Roberto López Rodríguez 1,2 másodperccel megdöntötte a magassarkú cipőben teljesített 100 méteres síkfutás világcsúcsát.

72 éves korában meghalt Kabók József, a Magyar Kézilabda Szövetség Etikai- és Fegyelmi Bizottság alelnöke, az MKSZ egykori biztonsági igazgatója.

A minden végtagján amputált olimpiai bajnok orosz műkorcsolyázóról, Roman Kosztomarov döbbenetes videót osztott meg magáról, amelyen műlábak segítségével szobakerékpáron edzi magát.