Nemrég még Djokovicot is kitoloncolták, idén már covidosan is lehet teniszezni az Australian Openen

tennis Horizontal, Novak Djokovic, Australian Open
Serbia's Novak Djokovic celebrates beating Russia's Daniil Medvedev in their men's singles final match on day fourteen of the Australian Open tennis tournament in Melbourne on February 21, 2021. (Photo by Patrick HAMILTON / AFP) / -- IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE --
Vágólapra másolva!
2021-ben még buborékban rendezték, hetekig kellett karanténban lenniük a versenyzőknek, az oltatlan, sokszoros bajnok Novak Djokovicot pedig később kitoloncolták Ausztráliából, idén pedig már akár betegen is lehet teniszezni az Australian Openen.

A Melbourne-i torna szervezője, Craig Tiley bejelentette, hogy nem lesznek tesztek és adott esetben akár betegen is pályára léphetnek a játékosok.

Novak Djokovic a 2021-es tornán Forrás: AFP/Patrick Hamilton

Érdemes felidézni, hogy 2021-ben napokig nem lehettek nézők sem a meccseken, miután több vírusos esetet találtak, tavaly pedig a kilencszeres bajnok Novak Djokovicot az országból is kitiltották, miután nem tudta bizonyítani, hogy beoltották a covid ellen.

Tiley szerint nem tehetnek mást ők, sem mint amit a világban és Melbourne-ben tapasztalnak. Melbourne-ben az egyik leghosszabb és legkeményebb szabályozás volt életben a pandémia ideje alatt.