Győzelemmel tért vissza a ringbe a veterán Manny Pacquiao

Yordenis Ugás v Manny Pacquiao GettyImageRank1 People Waist Up Boxing - Sport USA Nevada Las Vegas Fighting One Person Color Image Incidental People Photography Preparation Welterweight Manny Pacquiao World Boxing Association Yordenis Ugas PersonalityComp
Manny Pacquiao 42 évesen a visszavonulás mellett döntött
Vágólapra másolva!
A korábban hét súlycsoportban világbajnoki címet szerző bokszlegenda, Manny Pacquiao egy haknimeccsen tért vissza a ringbe. A 43 éves ökölvívó legyőzte youtuber ellenfelét Dél-Koreában, és készen áll az újabb mérkőzésekre.

A filippínó bokszlegenda a helyi harcművész és youtuber, DK Yoo ellen lépett a kötelek közé a Szöulban rendezett bemutató mérkőzésen és hat menetben legyőzte riválisát egy félig üres stadionban.

Pacquiao uralta a versenyt, és ugyan nem ütötte ki ellenfelét, de győztesnek hirdették ki annak ellenére, hogy az ütközet nem lett elkönyvelve hivatalos bokszmérkőzésnek.

A meccs után a veterán bokszoló azt nyilatkozta, hogy újabb mérkőzésekre készül a jövőben.

mondta a 43 éves bunyós.

Manny Pacquiao visszatért a ringbe Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Steve Marcus

Pacquiao tavaly augusztusi, Yordenis Ugas elleni, pontozásos vereséggel záruló mérkőzése után hivatalosan is szögre akasztotta a kesztyűket, azonban több mint egy év után visszatért és újabb összecsapásokra készül.

Forrás

Töltse le az Origo Sport applikációt és kövesse élőben a labdarúgó-világbajnokság eredményeit.