Vágólapra másolva!
A legendás amerikai bokszoló, Floyd Mayweather elárulta, hogy sportolóként mennyi pénzt keresett, és azt is elmondta, jelenleg milyen vállalkozásokba fekteti a megtakarításait.

A The Sun megírta, hogy a 2017-ben, 50 győzelmmel visszavonuló ökölvívó elárulta, hogy bokszkarrierje során több mint 1 milliárd dollárt keresett.

Mayweather leginkább ingatlanokba fekteti vagyonát, a portfóliója hatalmas növekedésnek indult, miután milliós befektetéseket eszközölt.

"Nem akarok úgy járni, mint egyes sportolók.

árulta el a 45 éves klasszis.

Floyd Mayweather az üzleti életben is nagyon sikeres Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Mark Brown

Mayweathernek egy 93 emeletes New York-i felhőkarcolóban is van részesedése, valamint striptízklub, divatcég, és zenei kiadó is szerepel az üzletei között, és az egyik legnagyobb anyagi célkitűzése, hogy a ringen kívül is elérje az egy milliárd dolláros bevételt.

Mindemellett Las Vegasban, Los Angelesben is van otthona, és Beverly Hillsben is birtokol egy 25 millió dolláros kastélyt.

Mayweather impozáns autógyűjteménnyel rendelkezik, van magánrepőlőgépe is, továbbá egy különleges karóragyűjteménye, amelynek egyik ékes darabja önmagában 21 millió dollárt ér.

A világklasszis ökölvívónak a visszavonulása óta két bemutatómérkőzése volt, legutóbb a youtuber bokszoló, Logan Paul ellen állt a kötelek közé, aki kibírta talpon mind a 8 menetet és elkerülte a vereséget.