Sírt és üvöltött az ágyékon rúgott ketrecharcos - videó

Bellator 153: Bessette v Richardson GettyImageRank2 SPORT HORIZONTAL Kicking USA Throwing Connecticut Fighting Photography MARTIAL ARTS Uncasville Mohegan Sun Arena Keith Richardson Bellator Matt Bessette FeedRouted_NorthAmerica
UNCASVILLE, CT - APRIL 22: Matt Bessette (pink trunks) throws a kick at Keith Richardson (yellow trunks) during their bout during Bellator 153 at Mohegan Sun Arena on April 22, 2016 in Uncasville, Connecticut. Ed Mulholland/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A világ második legnagyobb ketrecharc-szervezete magyar idő szerint szombat hajnalban tartotta a 245-ös számú gáláját. Az este egyik mérkőzésén olyat láthattak a nézők a képernyőkön keresztül, amilyet férfiember soha, de soha nem akar átélni, de még megnézni sem.

Raymond Daniels a Bellator egyik állócsillaga. A 40 éves amerikai harcos a szervezet kick-boksz világbajnoka, de most a ketrecben bunyózott Peter Stanonik ellen.

A meccs egészen addig látványosan alakult, amíg Daniels teljesen vétlenül egy óriási rúgást helyezett el riválisa ágyékán a második menetben.

Stanonikot nagyon megviselte a találat, azonban a rendelkezésére álló öt perces orvosi szünet minden másodpercét kihasználva összeszedte magát és folytatta a küzdelmet.

Már első ránézésre is brutálisan „jól" sikerült a dolog, azonban a nézők nélküli eseményen tisztán lehetett hallani, hogy a 32 éves bunyós konkrétan elsírta magát fájdalmában.

Itt már látszott, hogy nem kell semmilyen szünet, a vezetőbíró beszüntette az összecsapást, amely így eredmény nélkül ért véget. Remélhetőleg Stanoniknak nem lesz komolyabb baja.