Andy Murray elárulta, melyik tornákra fog összpontosítani az idén

Andy Murray
Madrid Spain; 20/11/2019.- Andy Murray (picture) of the Great Britain national team vs Tallon Griekspoor of the Netherlands national team in the Davis Cup of tennis held at the Magic Box in Madrid. Murray 6-7, 6-4 y 7-6 tie break. Photo: Juan Carlos Rojas/Picture Alliance | usage worldwide
Vágólapra másolva!
Andy Murray, korábbi világelső teniszező a szezonból hátralévő mindkét Grand Slam-tornán el szeretne indulni. A háromszoros GS-győztes a héten bemutató-mérkőzésen tér vissza a pályára.

A kétszeres egyéni olimpiai bajnok skót játékos a BBC-nek azt mondta, a koronavírus-járvány után augusztusban újrainduló teniszidényben az augusztus 31-én rajtoló US Open és a szeptember 27-én kezdődő Roland Garros élvez nála elsőbbséget.

- fogalmazott a 33 éves teniszező, aki legutóbb a tavaly novemberi Davis Kupa-döntőn szerepelt.

Andy Murray már várja a teniszifény folytatását Forrás: Picture-Alliance via AFP/usage worldwide/Juan Carlos Rojas

"A csípőm állapota sokat javult az elmúlt három-négy hétben, sokkal jobb, mint márciusban volt"

- mondta a teniszező, aki kedden Liam Broady ellen ragad ütőt a Britek csatája fantázianévre hallgató, nem hivatalos eseményen.

A profi viadalokat szervező ATP múlt szerdán jelentette be, hogy augusztus 14-től ismét lesznek tornák: előbb az Egyesült Államokban kemény pályás, majd Európában salakpályás tornákat rendeznek, közte az amerikai és a francia nyílt bajnoksággal.