Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Aki így edz, azzal nem szeretnénk találkozni a szorítóban - videó

Vasiliy Lomachenko v Anthony Crolla GettyImageRank2 BOXING
LOS ANGELES, CALIFORNIA - APRIL 12: Vasiliy Lomachenko knocks out Anthony Crolla during their WBA/WBO lightweight title bout at Staples Center on April 12, 2019 in Los Angeles, California. Yong Teck Lim/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Szombaton a londoni O2 Arénában lép ringbe az ukrán Vaszil Lomacsenko és a brit Luke Campbell a WBC gazdátlan könnyűsúlyú övéért. Biztos, hogy utóbbi is készül a küzdelemre, de, ahogy Lomacsenko tréningezik, az egészen rendhagyó.

A 31 éves kétszeres olimpiai bajnok, a 13-1-es mérleggel bíró Lomacsenko (Pekingben és Londonban tudott nyerni) és a 32 éves egyszeres ötkarikás győztes (London), Campbell (22-2) az év egyik legjobban várt meccsét fogja vívni. A WBO és a WBA könnyűsúlyú bajnoki övét is birtokló ukránt jelenleg súlycsoportoktól függetlenül a legjobb bunyósnak tartják, amiben szerepe lehet annak, hogy nem csak a hagyományos felkészülési módokat részesíti előnyben.

Ütemérzék? Pipa. Gyorsaság? Pipa. Pontosság? Pipa. Nem lennénk az egyébként kiváló bunyós, Luke Campbell helyében, annyi szent.

Mindent egy helyen az Eb-ről