Berki Krisztiántól egy repülőgép személyzete is elalélt

Berki Krisztián Berki Krisztián olimpikon olimpiai bajnok torna férfi tornász edzőtábor Tatai Olimpiai Központ lólengés szertorna interjú beállított portré Berki Krisztián férfi tornász edzőtábor Tatai Olimpiai Központ lólengés interjú beállított portré
Berki Krisztián tornász, a 2012-es londoni olimpia bajnoka lólengésben interjút ad a tatai edzőtáborban (Tatai Olimpiai Központ), 2013. szeptember 12-én. A tornász az új, 7.0-s kiinduló pontszámú gyakorlatáról és a világbajnokságra való felkészüléséről beszélt.
Vágólapra másolva!
Az olimpiai bajnok tornász, Berki Krisztián nemcsak idehaza, hanem a világon is egyre népszerűbb. Bizonyságul szolgál erre az a kézzel írott kedves levél, amelyet a Budapest és Doha között közlekedő repülőgép személyzete adott át a bajnoknak egy kis sütemény és gyümölcs kíséretében.

A repülőgép kapitánya és személyzete is hallatlanul boldog volt, hogy Berki Krisztián velük utazott. Íme a levél és a sok finomság, amelyet Berki kapott. A sportoló a saját Facebook-oldalán osztotta meg mindezt.

A kedves írásban a személyzet tagjai megköszönték, hogy Berki az ő gépükkel utazott, egyben minden jót kívántak a tornásznak a következő időszak versenyeire.

Berki Krisztián a dohai Világkupa versenyre utazott ezzel a repülőgéppel.