Vágólapra másolva!
Az év elején kétszer is elődöntőt játszott, azóta meccset is alig nyert Barbora Strycova, a csehek világranglista-22. teniszezője. A prágai verseny negyeddöntőjében kiesett játékos egy fotózással próbálta kompenzálni sikertelenségét.

2011-ben, Québec Cityben nyerte egyetlen WTA-tornáját, de még tavaly is kétszer döntőt játszott - Birminghamben és Luxembourgban - a cseh Barbora Strycova, akinek idén egyelőre nem úgy megy a játék, ahogy szeretné.

A női tenisz-világranglista 22. helyén álló játékos ugyan év elején még elődöntős volt Aucklandben és Antwerpenben, de február közepe óta hiába indult hat tornán, mindössze négy mérkőzést nyert.

Barbora Strycova Forrás: Instagram/Ondrej Pycha

Ebből kettőt a jelenleg is zajló 250 ezer dolláros prágai versenyen, ahol az amerikai Madison Brengle és az orosz Jelena Vesznyina legyőzése után a negyeddöntőben honfitársa, Katerina Siniakova győzte le.

A pályán nyújtott teljesítményét kompenzálandó ugyanakkor két hete igent mondott a neves cseh fotós, Ondrej Pycha felkérésének, aki a visszafogott lányból vadító szépséget kreált.

Barbora Strycova Forrás: Instagram/Ondrej Pycha

"Egész jól állt neki ez a szerep" - dicsérte Pycha, aki reméli, hogy Strycova a bátrabb képek révén a pályán is merészebb és sikeresebb játékra lesz majd képes.