Vágólapra másolva!
Floyd Mayweather hétvégi győzelmét követően újból megindultak a találgatások, hogy vajon ki lesz a veretlen amerikai következő ellenfele.

A sorban régóta várakozó Amir Khan ezúttal nagyon bizakodó az esélyeit illetően, és mint mondja, ő majd helyreteszi Floyd Mayweathert.

"Abban a pozícióban vagyok, hogy mindkettőjükkel kiállhatok, de én Floydot akarom. Tisztában vannak vele ők is, hogy anyagilag nagy durranás lenne, mert izgalmas meccset csinálnánk" - idézi a nyilatkozatát a Profiboksz.hu.

"Azt hiszem, a Mayweather-csapat akarja a meccset, de Pacquiaóék is jelezték, hogy ők is hajlanak rá. A Ramadan miatt (ami július 17-én ér véget) a szeptember nekem nem jó, de ha az év végén, vagy jövő év elején összehozhatjuk, akkor én benne vagyok."

Az angolszász sajtó nyomban Pacquiao legyőzése után Khant nevezte Mayweather következő ellenfelének, és a brit is kezdi beleélni magát a szerepbe: "Mayweather nagyon technikás bunyós, de nem nagy ütő, nem kell félni, hogy kárt tesz benned. Egy ember van, aki közel tud férkőzni hozzá, és mindent beleadva meg tudja dolgozni, az pedig Amir Khan."