Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Az eredményjelző szerint csak negyedik lett a Tóth Attila Tas, Schenk Áron, Kovács László, Császár Gergely összeállítású kajaknégyes a kazanyi Universiade 1000 méteres számában, pedig a célfotó szerint a magyar és a fehérorosz hajó is 3:12:184-es időeredménnyel végzett. Hüttner Csaba csapatvezető azonban eredményesen reklamált.

A verseny után az eredményjelző a Miadzvedzeu, Tszuranau, Jurenia, Litvincsuk összeállítású fehérorosz férfi kajaknégyest hozta ki harmadiknak, a magyarokat viszont csak negyedik helyezettnek tüntették fel a kazanyi Universiade 1000 méteres számában.

Hüttner Csaba, a magyar kajak-kenusok csapatvezetője jelezte a fehérorosz vezetőbírónak, hogy a célfotó és a videó alapján nincs különbség a fehérorosz és a magyar hajó között, ezért mindkét egységek a dobogó harmadik fokán a helye.

"Odarohantam a bíróhoz, megnéztük a felvételeket, elmondtam neki azt is, hogy a szabályzat alapján nem mérnek ötezredes differenciát, merthogy ennyi volt a két hajó között. Így lettük bronzérmesek kajaknégyesben" - nyilatkozta az Egyetemisport.hu-nak Hüttner Csaba, aki versenyzőként világ- és Eb-címet szerzett kenuban.

"Egyébként az egy arany- és két bronzérem fantasztikus teljesítmény ettől a magyar csapattól, hiszen világszínvonalú a kazanyi mezőny, nem várt erősségű. Kiss Tamás döntőjében londoni finalisták indultak, a párosoknál Eb-dobogósok, a négyeseknél pedig szintén olimpikonok és vb-érmesek" - tette hozzá a csapatvezető.

Mindent egy helyen az Eb-ről

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez