Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Augusztus közepéig nem léphet pályára Anna Kurnyikova, így szinte bizonyos, hogy kihagyja az esztendő utolsó Grand Slam-versenyét, a US Opent is. A játékos ügynöke visszamondta két torna szabadkártyás lehetőségét is.

Phil Depicciotto két soron következő WTA-torna szervezőinél is lemondta Anna Kurnyikova szereplését. A szexi orosz teniszező ügynöke, védencével egyetértve döntött úgy, hogy sem Palo Altóban, sem San Diegóban nem lép pályára, noha a torna hivatalnokai készek voltak szabadkártyát biztosítani számára.

"Anna nem játszhat az augusztus 11-én kezdődő, torontói Canadian Openen sem. Ha esetleg mégis jobban érezné magát, akkor lehet, kér szabadkártyát a US Opent megelőző New Haven-i viadalra. Ám egyelőre képtelen a sorozatmérkőzésekre, annyira fáj a háta" - mondta Depicciotto.

A 22 éves Kurnyikova gerincproblémával küzd, ráadásul műtéttel sem lehet rajta segíteni. Azaz csak a pihenés javíthat helyzetén. A tervek szerint Anna a héten megpróbálkozik egy pennsylvaniai bemutató tornán a játékkal, de csak párosban és vegyes párosban. Az orosz játékos még januárban, az Australian Openen sérült meg, azóta néhány tornán vett csupán részt. Utoljára májusban, Charlottesville-ben szerepelt WTA-tornán. A US Open augusztus 25-én veszi kezdetét.

Mindent egy helyen az Eb-ről