Vágólapra másolva!
Tizenkét mérkőzés után megszakadt Andre Agassi idei veretlenségi sorozata a 400 ezer dollár összdíjazású scottsdale-i férfitenisztorna első fordulójában. Az ausztrál nyílt bajnokságon és San Joséban is diadalmaskodó, Arizonában címvédőként induló amerikai szupersztárt a svéd Thomas Enqvist búcsúztatta három játszmában.
Teniszhttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=31016

"Andre nagyon keményen üt, nekem pedig 'fekszik' ez a gyors stílus" - mondta a győztes, akinek 5-4-re módosult a mérlege az ATP Race éllovasa ellen.

Egyébként egyre kisebb az esélye annak, hogy a francia nyílt bajnokságon pályára lépjen az Agassi, Graf álomkettős. "Győzködöm, de nehéz a dolgom. Türelmesnek kell lennem, egyelőre azonban csekély a remény arra, hogy egymás mellett játsszunk" - mondta Andre Agassi. A hajdani világelső Steffi Graf állítólag a januári Australian Open előtt jelentette ki: ha férje megnyeri a melbourne-i tornát, Párizsban visszatér az oldalán. Más források viszont úgy tudják, hogy Agassi nyilatkozott erről, miközben elfelejtette tájékoztatni a szándékáról feleségét.

A pályafutása során 109 versenyen győztes Graf 1999 augusztusában vonult vissza, majd 2001 októberében összeházasodott Agassival és még ugyanebben a hónapban megszületett első gyermekük, Jaden Gil.

Eredmények, 1. forduló:
Enqvist (svéd) - Agassi (amerikai, 2.) 6:7, 6:4, 6:1
Mamiit (amerikai) - Malisse (belga, 8.) 7:6, 7:6
Dent (amerikai) - Pavel (román) 6:3, 7:5
Sanchez (spanyol) - Massu (chilei) 3:6, 6:3, 6:4
Squillari (argentin) - Sanguinetti 6:3, 6:2
Blake (amerikai) - Gooding (ausztrál) 6:2, 6:2