Vágólapra másolva!
Az egykori világbajnok úszó, Franziska van Almsick szeptember 22-én Berlinben áll rajtkőre, mivel rekorddöntésre készül. Van Almsick egy berlini váltó tagjaként a 24 órás úszás csúcsát szeretné megdönteni. De nem pihen a német úszósport másik üdvöskéje, Hannah Stockbauer sem, aki a MAXIM magazinban mutatta meg bájait.

Van Almsick július óta készül új trénerével, miután szakított korábbi edzőjével, Gerd Esserrel. Franzi egy berlini úszófiesztán lép ismét rajkőre, ahol az Europa-Sportpark új uszodájában tagja lesz annak a váltónak, amely 24 órán keresztül szeli a medence vizét. A Guinness-rekord lényege, hogy minden úszó csak egyszer úszhat, akkor is 50 métert (ezt 60 másodperc alatt kell teljesítenie). A 2-3000 ezer embert mozgósító kísérletben a szövetség munkatársai és más sportágak prominens képviselői is részt vesznek.

Aki pedig unatkozik, de szívesen elmerülne az úszósport izgalmas világában, annak nincs más dolga, mint hogy megvegye a MAXIM magazin októberi számát. A kiadvány szenzációját ugyanis az új német sztár, Hannah Stockbauer jelenti. A német Bild magazin kérdése mindent elárul: "Szexi Hannah - a mi új Anna Kurnyikovánk?"

Aki kíváncsi a 19 éves, kétszeres világbajnok hölgyre, feltétlenül vegye meg a magazint. Vagy klikkeljen a Bild honlapjára.

Pincési László

Korábban:

Kurnyikova Playboy-modell lehet