Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Amerikai irányítóval erősített az Euroligára készülő Diósgyőr női kosárcsapata

Connecticut Sun v Los Angeles Sparks GettyImageRank3 wnba Horizontal SPORT BASKETBALL
Charles a WNBA-ben 2020 óta megfordult a Connecticut Sunnál és az Atlanta Dreamnél is
Vágólapra másolva!
A WNBA-s tapasztalatokkal rendelkező Kaila Charlesszal erősítette meg keretét a női kosárlabda NB I-ben legutóbb bronzérmes DVTK HUN-Therm.

A miskolci klub keddi tájékoztatása szerint a több poszton is bevethető 25 éves játékos több mint ötven mérkőzésen lépett pályára az észak-amerikai bajnokságban, s az előző európai szezont az izraeli Rishonnál töltötte.

Charles a WNBA-ben 2020 óta megfordult a Connecticut Sunnál és az Atlanta Dreamnél, az idei szezont pedig a Seattle Stormnál kezdte meg, de már nem tagja a keretnek. Kaila Charles külső posztra érkezik, nagyon hasonló játékstílust képvisel, mint a tavalyi csapatban Arella Guirantes" - jelentette ki Völgyi Péter sportszakmai igazgató.

A 185 centis légiós közölte, a kihívások miatt igazolt Diósgyőrbe.

Charles a WNBA-ben 2020 óta megfordult a Connecticut Sunnál és az Atlanta Dreamnél is Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Ronald Martinez

- tette hozzá.

A Magyar Kupában is harmadik helyezett Diósgyőr egy hónapja bejelentette, hogy a válogatott Lelik Réka mellett amerikai és szerb légióssal erősítette meg a keretét.

Mindent egy helyen az Eb-ről