Vágólapra másolva!
Az FTC-Rail Cargo Hungária 26-22-re legyőzte a Győri Audi ETO-t a női kézilabda Magyar Kupa vasárnapi döntőjében. A találkozó után a főszereplők értékelték a látottakat.

"Egy kisebb izomsérülésem van, de már egy kicsit jobban vagyok. Bízom benne, hogy a jövő héten már minden a helyére kerül és mint csapat is fejlődni tudunk a mai teljesítményünkhöz képest. A Fradi nagyon jó munkát végzett, gratulálok a győzelmükhöz" - mondta Stine Oftedal, aki sem a DVSC elleni bajnoki zárás, sem a Dunaújvárosi elődöntő alkalmával nemlépett pályára. Most a rivális elleni kupadöntőben már igen, de még nem volt százszázalékos.

A győriek védekezése a második félidőben kevésé volt zárt, mint az első 30 percben Fotó: Koncz Márton - Origo

"A második félidőben nem védekeztünk elég zártan, amit az ellenfél kihasznált. Támadásban nagyon sok helyzetet hagytunk ki egy jól védő kapussal szemben. Jobban belegondolva inkább támadásban voltak gondjaink. Ha nem is kell elfelejteni ezt a meccset, de mindenképp tanulnunk kell belőle" - értékelt Silje Solberg, az ETO kapusa, aki az első félidőben kapott lehetőséget Ambros Martíntól.

A Győr a következő hétvégén a budapesti MVM Dome-ban megrendezésre kerülő BL négyes döntőjében lesz érdekelt, ahol a szombati elődöntőben az Esbjerg lesz az ellenfele.