Vágólapra másolva!
A Telekom Veszprém hazai pályán 35-33-ra legyőzte a Lomza Vive Kielce csapatát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének csütörtök esti mérkőzésén. A találkozó után a főszereplők értékelték a látottakat.

"Nagyot küzdöttünk, óriási meccset nyertünk meg. Tudtuk, hogy az utolsó pillanatokig nehéz csata lesz, a Kielce már sokszor bizonyította ebben a szezonban, hogy kiváló csapat.

- foglalta össze a látottakat Momir Ilic, a hazaiak vezetőedzője.

"Az utolsó másfél percben a Kielce könnyű gólokat tudott szerezni, de meglett a győzelem. Párizsban nagyon nehéz lesz az utolsó meccsünk egy hét múlva" - tekintett előre a szakember az egy hét múlva csütörtökön megvívandó újabb rangadóra.

Talant Dujsebajev némileg feldúltan értékelt a mérkőzés után Fotó: Csudai Sándor - Origo

- ezt már a négy góllal záró Sipos Adrián mondta.

"Gratulálok a Veszprémnek, nekik volt több szerencséjük az egész meccsen, a végén jól védekeztek, sokat blokkoltak, labdát szereztek, és könnyű gólokat tudtak szerezni.

Még mindig a saját kezünkben van a sorsunk, ha a Dinamo Bukarestet legyőzzük, akkor csoportelsők leszünk" - értékelt Talant Dujsebajev, a Kielce vezetőedzője némileg feldúltan.

A 2010-es évek közepén a magyar válogatottat is irányító szakember fia szintén a szerencsére próbálta fogni a lengyel sztárcsapat vereségét. Alex Dujsebajev kiemelte, hogy mindkét együttes jól játszott ezen a kiváló, közönségszórakoztató összecsapáson.