Földöntúli védése után megőrült a kapus a kézilabda-Eb-n - videó

Nebojsa Simic montenegrói kézilabda-válogatott
Budapest, 2022. január 20. A montenegrói Nebojsa Simic kapus a magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének 1. fordulójában játszott Montenegró - Horvátország mérkőzésen a budapesti MVM Dome-ban 2022. január 20-án. Montenegró 32-26-ra győzött. MTI/Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
Nebojsa Simic egészen elképesztő teljesítményt nyújtva, földöntúli bravúrokkal segítette váratlan győzelemhez a montenegrói válogatottat Horvátország ellen a férfi kézilabda Európa-bajnokság csütörtöki játéknapján.

A Melsungen 29 éves kapusa már csapata Szlovénia ellen kiharcolt középdöntőbe jutásából is hatalmas bravúrokkal vette ki a részét, elég csak a debreceni meccs hajrájában kivédett két büntetőjéről beszélni.

Simic és a montenegróiak a népligeti MVM DOME-ban újabb nagy skalpot gyűjtöttek be, a koronavírus-sújtotta Horvátországot is legyőzték 32-26-ra. A kapus 14 védéssel és 40 %-os hatékonysággal zárta a találkozót.

Itt még egészen higgadtan örült a bravúrjának:

Ezt már ő sem bírta ki tombolás nélkül:

A budapesti középdöntős csoportban szombaton folytatódnak a küzdelmek, Montenegró a hollandok ellen 15:30-kor kezdődő találkozón sem esélytelenül lép majd pályára.