Hat év után kapott ki újra a Barcelona hazai pályán a kézilabda Bajnokok Ligájában

FC Barcelona v PSG - Handball Champions League psg paris barcelona fc barcelona 21-22 balonmano palau blaugrana ehf Gonzalo Perez de Vargas EHF Champions League match PSG Handball DAX Images Horizontal HANDBALL CHAMPIONS LEAGUE MATCH PHOTO
Gonzalo Perez de Vargas of FC Barcelona during the EHF Champions League match between FC Barcelona and PSG Handball at Palau Blaugrana in Barcelona. (Photo by DAX Images/NurPhoto) (Photo by DAX Images / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Hat év után kapott ki újra a Barcelona hazai pályán a kézilabda Bajnokok Ligájában, miután a Kielce 32-30-ra megnyerte a csütörtök esti rangadót.

Hiába kezdte jobban a mérkőzést a katalán együttes, amely 10-6-ra is vezetett, a Kielce a háromgólos előnybe került a félidő végére, így 19-16-tal mentek szünetre a csapatok.

A fordulás után Andreas Wolff bravúros védéseinek is köszönhetően tartotta magát a lengyel együttes.

A Barcelona a végére izgalmassá tette a mérkőzést, ráadásul az utolsó percben az egyenlítésért támadhatott, de egy labdavesztést követően a lengyelek szereztek újabb gólt és végül 32–30-ra nyertek.

A Barcelona ezzel hat év után szenvedett újra vereséget hazai pályán a BL-ben, érdekesség, hogy legutóbb is a Kielce tudta legyőzni otthonában a spanyol csapatot, még 2015 decemberében.

A B csoport másik mérkőzésén a Paris Saint-Germain 33–19-re legyőzte a Portót.