Vágólapra másolva!
Borzalmas családi tragédia történt az UVSE vízilabdázójával Seeler Botonddal és húgával, Fruzsinával. A testvérpár egy évvel édesanyjuk halála után, édesapjukat is elveszítette, aki koronavírus-fertőzésben halt meg. A 21 éves játékos klubja és az egész magyar vízilabda-közösség a fiatalok mellett áll, és teljes körű támogatásáról biztosította őket.

A Blikk információi szerint a fiatalok megsegítésére összefogott az egész ország és a magyar vízilabda-közösség.

Seeler Botond nagybátyja, Ivanov György elmondta, hogy sajnálatos módon a fiatal vízilabdázó édesapja, Csaba megfertőződött a koronavírussal, két hétig volt lélegeztetőgépen, majd tüdőgyulladást kapott, amely ellen a szervezete már nem tudta felvenni a harcot.

mondta Ivanov.

Seeler Botond az UVSE tehetséges vízilabdázója Forrás: uvse.hu

Botond egyesülete, az UVSE és a teljes magyar vízilabdasport a támogatásáról biztosította a két testvért, és arra kértek mindenkit, hogy segítsék a szülő nélkül maradt fiatalokat.

mondta Vincze Balázs, az UVSE edzője.

Az újpesti pólócsapat trénere elmondta, hogy a klub kötelességének érzi támogatni az egyetemre járó játékosát, és általános iskolás húgát is, illetve a hagyatéki ügyek intézésében és a temetésben is készséggel nyújt segítséget számukra.