Vágólapra másolva!
Miután szombaton a Vasas 8-6-ra győzni tudott Egerben a férfi vízilabda OB I-ben, a vesztes fél edzője, Petrovai Márton nem gratulált Vad Lajosnak, az angyalföldiek győztes edzőjének - fedezte fel a vlv.hu.

Az esetet Vad Lajos a mérkőzést követő sajtótájékoztatón szóvá is tette:

- mondta a rutinos szakember.

Log into Facebook | Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

Az esetre reagálva Petrovai Márton azonnal reagált, elnézést kérve a történtekért. Mint az az egri csapat utólagos közleményéből kiderült, szerintük azért nem volt lehetőség a kézfogásra, mert Vad Lajos a házirendet megszegve a lefújás után azonnal rohant rágyújtani. E szerint az uszoda egész területén tilos a dohányzás.

Jenkei Dániel, a Vasas kommunikációs vezetője tovább göngyölítette a dolgokat.

"Vad Lajos az A-Híd VasasPlaket vezetőedzője meglehetősen szokatlan módját választotta véleménynyilvánítására. A mérkőzés utáni sajtótájékoztató nyilvánosságát használta fel arra, hogy egyfajta üzenetet juttasson el Petrovai Mártonhoz."

Hát mégis hol kellene véleményt nyilvánítania, ha nem a sajtótájékoztatón? Tűzzön egy cetlit a hazai vezetőedző kocsijának a szélvédőjére?

Maga konfliktus ettől még alapulhat félreértésen, és egyébként a videón a vezetőedzőtök reakciója is korrekt, de az hogy utána az Eger hivatalos oldala odaszúr egy ilyen "közleményt" dühből, otrombán személyeskedve a dohányzás kapcsán, mégis azt mutatja, hogy annyira nem akaródzott gratulálnotok ma a győztesnek...

Míg pár éve, amikor ez a két csapat harcolt a bajnoki címért, a lelátón volt meg az az ellenséges viszony, ami erre a mérkőzésre a csapatok vezetőire gyűrkőzött át - könnyen lehet, hogy egy félreértés miatt.

A címlapi kép csak illusztráció!