Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Megsérült a veszprémi kézisek gólgyárosa

Momir Ilic, Veszprém, kézilabda
Veszprém, 2015. szeptember 26. A veszprémi Momir Ilic a férfi kézilabda Bajnokok Ligája A csoportjában vívott MVM-Veszprém - SG Flensburg-Handewitt találkozón a Veszprém Arénában 2015. szeptember 26-án. A Veszprém 28-24-re legyőzte a német csapatot. MTI Fotó: Kovács Anikó
Vágólapra másolva!
Megsérült az MVM Veszprém szerb sztárja, Momir Ilic, a kétszeres BL-gólkirály nem is utazott el a csapattal a THW Kiel elleni Bajnokok Ligája-rangadóra. 

Ilic a múlt hétvégi, PSG elleni rangadón az első gólja után rosszul ért földet, ekkora tört le egy 2-3 mm-es darab a kéztőcsontjából. A balátlövő nem törődött a sérülésével, és további kilenc gólt vágott, amivel bekerült a forduló álomcsapatába is – írja a Handballveszprem.hu.

A klub honlapja hozzáteszi, egész héten keresték a megoldást, hogy Ilic ott lehessen a pályán a tavalyi BL-elődöntő visszavágóján, de végül az a döntés született, hogy Ilic nem utazik Németországba.

A szerb kulcsjátékos felépülése a klub szerint „néhány hetet” vesz igénybe,

de ez is csak egy meccs kihagyást jelent, mert a hétvégi forduló után csak február 13-án lesz a csapat következő BL-meccse.

Momir Ilic a legutóbbi két szezon gólkirálya a BL-ben Forrás: MTI/Kovács Anikó

A Veszprém vezeti az A csoportot, a Kiel ellen óriási lépést tehet a csoport megnyerése felé. A németeknek is lesz egy fontos hiányzójuk, Domagoj Duvnjak eltiltása miatt nem lesz ott a Kielben.

Mindent egy helyen az Eb-ről