Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Új centert igazolt HAT-AGRO UNI Győr nőikosárlabda-csapata, amely szerződtette a 32 éves, 196 centiméter magas Cindy Limát.

A klub honlapjának tájékoztatása szerint a 32 éves, 196 centis játékos érkezésével erősebb lesz a palánk alatt a zöld-fehér gárda. Lima 2007-ben Eb-ezüstérmes, 2009-ben Eb-harmadik, 2010-ben pedig vb-bronzérmes lett a spanyol válogatottal, a pekingi olimpián pedig tagja volt az 5. helyezett együttesnek.

Légiósként megfordult a lett Riga, a francia Aix-en-Provance, valamint legutóbb a török Tarsus csapatában, Franciaországban a modellkedéssel is kacérkodott.

Forrás: AFP/Christophe Simon
Forrás: AFP/Christophe Simon

"Kaptam egy nagyon jó lehetőséget, ami egy darabig ment is a maga útján, de aztán rájöttem, hogy nekem a kosárlabda a szenvedélyem, s bár sokan nem értették a döntésemet, de a sportot választottam, amit azóta sem bántam meg" - nyilatkozta Lima (képünkön balra).

"A Fenerbahce ellen az Euroligában nem mi vagyunk az esélyesek, de annak idején egy kiscsapat tagjaként sikerült legyőznünk a nagynak számító Ros Caserest, s talán akkor figyeltek fel rám. Miért ne érhetnénk el a Győrrel is egy ilyen bravúrt?" - tette hozzá.

Mindent egy helyen az Eb-ről