Vágólapra másolva!
Féltávnál 41 mérkőzése közül 30-at megnyerve vezeti az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) Nyugati főcsoportját a Detroit Red Wings együttese, amely a szuperrangadón 4-1-re verte a második helyen álló Dallas Starst. Keleten a New Jersey Devils (legutóbbi tíz hazai mérkőzése közül a kilencediken diadalmaskodva) 3-2-re győzött a Florida Panthers ellen.

A legjobb nyugati csapatok csatájából a Detroit Red Wings került ki győztesen, amely a bajnokság során először találkozott a Dallas Starsszal, s 4-1-re diadalmaskodott.

A mérkőzés legjobbja Dan Cleary egy gólt és egy asszisztot jegyzett, de betalált a vendégek hálójába Johan Franzen, Dallas Drake, illetve Pavel Dacjuk is.

"A fiúk igazi profiként szerepeltek a bajnokság első felében" - nyilatkozta Mike Babcock célozva arra, hogy 41 mérkőzésből 30-at megnyertek tanítványai. A féltáv elérésével eldőlt az is, hogy a január 27-i, atlantai All Star-gálán Babcock ül majd a nyugatiak kispadján, a másik oldalon az Ottawa Senators szakvezetője, John Paddock dirigálja majd a legjobbakat.

Hogy a Philips Arenában rendezendő összecsapáson milyen összeállításban lépnek majd pályára az All Star-csapatok, azt január 8-án, kedden jelentik be.

Eredmények:
Carolina Hurricanes - Atlanta Thrashers 4-5 - hosszabbítás után
New Jersey Devils - Florida Panthers 3-2
Detroit Red Wings - Dallas Stars 4-1
St. Louis Blues - Edmonton Oilers 2-3 - hosszabbítás után
Colorado Avalanche - Phoenix Coyotes 2-5
Calgary Flames - New York Rangers 4-3
Anaheim Ducks - Columbus Blue Jackets 2-1.