Vágólapra másolva!
El sem kezdődött a férfikosárlabda-bajnokság 2005-2006-os idénye, azaz mérkőzést sem játszott a Marso-Carmo Suzuki NYKK csapata, mégis edzőt vált. Gombkötő Norbertet a hírek szerint Horváth Imre válthatja.

A Szabolcs Online információja szerint még a szezon megkezdése előtt edzőt vált a Marso-Carmo Suzuki NYKK élvonalbeli férfikosárlabda-csapata. A gárda szakmai munkáját ugyanis a jövőben nem az előző bajnokság végén kinevezett Gombkötő Norbert felügyeli.

"Az utánpótlás-nevelésben betöltött szerepemet az elmúlt hetekben-hónapokban nem tudtam csökkenteni és a Testnevelési Egyetemen megkezdett tanulmányaimat sem tudom halasztani, így a vezetéssel közösen úgy döntöttünk, hogy mégsem én látom el a vezetőedzői teendőket. Beszéltünk arról, hogy másodedzőként, a délelőtti foglalkozások vezetésébe besegítek, de erről még nem született konkrét döntés" - mondta a lapnak Gombkötő Norbert.

A hírek szerint a csapat új trénere a klubot januárban elhagyó, majd a Debreceni Vadkakasokat bajnoki döntőbe vezető Horváth Imre lehet.

a Marso-Carmo Suzuki NYKK játékoskerete
Predrag Pavlovic, Boczkó Ádám, Zácói Péter, Walke Károly, Kollár Zoltán, Sitku Erno, Adorján Gusztáv, Gáspár Dávid, Lippai Tamás.