Orbán Viktor a Nemzeti Atlétikai Központban

ORBÁN Viktor; VUCIC, Aleksandar, Nemzeti Atlétikai Központban, ahol fogadta a nemzeti ünnepünk, illetve az atlétikai világbajnokság alkalmából Budapestre érkezett magas rangú külföldi vendégeket, 2023. 08. 20.
Budapest, 2023. augusztus 20. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Aleksandar Vucic szerb köztársasági elnök a Nemzeti Atlétikai Központban, ahol a kormányfő fogadta a nemzeti ünnepünk, illetve az atlétikai világbajnokság alkalmából Budapestre érkezett magas rangú külföldi vendégeket 2023. augusztus 20-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Vágólapra másolva!
Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap este a Nemzeti Atlétikai Központban fogadta a nemzeti ünnepünk, illetve az atlétikai világbajnokság alkalmából Budapestre érkezett magas rangú külföldi vendégeket - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A világ minden tájáról meghívott állami vezetők, politikusok és kiemelkedő üzletemberek a kormányfő társaságában tekintették meg a stadionban zajló versenyszámokat.

Orbán Viktor és Aleksandar Vucic szerb köztársasági elnök a Nemzeti Atlétikai Központban Forrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

A miniszterelnök Németh Balázssal, a világbajnokságot szervező Budapest 2023 Zrt. vezérigazgatójával is készített egy szelfit:

Jegyek kaphatók az atlétikai világbajnokságra a jegy.atletikaivilagbajnoksag.hu weboldalon. A délelőtti jegyek egységesen 3000 forintba kerülnek, míg az esti programokra a hétköznapi versenynapokon 6900, hétvégén 8900 forinttól indulnak a jegyárak. Összesen 9 esti és 5 délelőtti program lesz a világbajnokság alatt és 6, ingyenesen látogatható utcai versenyt rendeznek, amelyek rajtja és célja a Hősök terén lesz. A női maraton augusztus 26-án, a férfi maraton 27-én reggel 7-kor rajtol.