Hihetetlen, szinte egyszerre született rengeteg baba egy amerikai rendőrségen - fotó

Vágólapra másolva!
A Kentucky állambeli Boone megyei rendőrőrs valódi bébibummot él át, az elmúlt évben összesen 15 kisbabája született az alkalmazottaknak. A hivatal megosztott egy fotót a kicsikről, imádják a netezők.
Vágólapra másolva!

Összesen tizenöt kisbabája született a Kentucky állambeli Boone megyei rendőrség munkatársainak Burlingtonban tavaly. A hivatal április 30-án a Facebookon közzétett egy imádnivaló fotót a gyerekekről és az édesapjukról

- számolt be róla az ABC News.

Kyla Scudder fotós és Kyla Mae Photography önként vállalta, hogy lefotózzák a helyetteseket, őrmestereket és felügyelőket kisbabájukkal a kezükben, köszönetképpen a szolgálatukért. A képen 2022-ben és 2023-ban született gyerekek vannak. 

Tudtuk, hogy sok helyettesünknek van gyereke, de ha az ember megnézi ezt a fotót, akkor tényleg egy bizonyos perspektívába helyezi azt 

- mondta Philip Ridgell őrnagy a Good Morning America című műsorban. Hozzátette, a családok a hivataluk csak egy részét képezik, különböző részlegeikben mintegy 180 rendőr dolgozik.

Rendőrségünk olyan férfiakból és nőkből áll, akik szorosan kötődnek a közösséghez

- mondta Ridgell. "Sokan közülük itt születtek és nőttek fel, mi elkötelezettebbek vagyunk, és egyre többen a megye és annak biztonsága iránt" - tette hozzá.

A magyar sztárvilágban is sorra érkeznek a babák. Itt megmutattuk Shane Tusup terhes menyasszonyát félmeztelenül, és  nem véletlenül tárta a világ elé a hasát Sztarenki Dóra sem. A Megasztár fiatal énekesnője is babát vár, G.w.M és Kulcsár Edina kisfia pedig hamarosan érkezik

A rapper korábban már elárulta, hogy hatalmas áldásnak tartja, hogy ismét édesapa lesz, annak meg még jobban örül, hogy kisfia születik Edinától, akinek azonban még nem vettek semmit, nem véletlenül.

Mi babonából még nem igazán vásároltunk semmit a kisfiunknak, és egy darabig ez így is fog maradni. 

Majd az utolsó előtti pillanatban indítunk egy nagy rohamot, hogy megvegyünk mindent, amire a picinek csak szüksége lehet élete első időszakában  - mondta.

A héten számoltunk be arról, hogy a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet Madarász utcai babamentő inkubátorában egy újszülött kislányt helyeztek el. A gyereket Madarász Mónikának nevezték el.