Meghalt a világhírű DJ szerelme

Avicii
A svéd szupersztár, Avicii, akinek a halála az egész világot megdöbbentette 2018-ban.
Vágólapra másolva!
Mindössze 6 évvel világhírű szerelme, Avicii öngyilkossága után meghalt Emily Goldberg. A fiatal nő sokáig rákkal küzdött, halálát végül tüdőembólia okozta.
Vágólapra másolva!

Szinte az egész világot, de főként a popzene kedvelőit megrázta a világhírű DJ és producer, Avicii halála. A Tim Bergling néven született svéd szupersztár 2018. április 20-án saját kezével vetett véget az életének. Családja később közölte a nyilvánossággal, hogy a férfi mentális problémákkal küzdött, és ezért dönthetett az öngyilkosság mellett. Szerelme, Emily Goldberg, akkor a férfi egyik legnagyobb sikerű számával a Wake me up-pal utalva búcsúzott tőle:

Gyerünk baby, ne adj fel minket, válassz engem és én megmutatom neked a szerelmet. Ezeket a szavakat Tim írta nekem egy dalszövegben. Azt kívánom, bárcsak ő is megfogadta volna őket. Két évig voltunk együtt. Ő volt a legjobb barátom, a bizalmasom. Még mindig próbálom összeszedni a gondolataimat, de köszönöm a kedves szavakat és üzeneteket. Ébressz fel ha ennek vége, mert nem akarom, hogy igaz legyen.

 

Avicii
A svéd szupersztár, Avicii, akinek a halála az egész világot megdöbbentette 2018-ban
Fotó: Getty Images/Wirelmage/Mike Pont Photography

Most arról szólnak a hírek a közösségi médiában, hogy a mindössze 34 éves Emily Goldberg meghalt - írja a Bors. A fiatal nő korábban rákkal küzdött, azt azonban legyőzte, szinte majdnem pontosan egy éve jelentette be ezt a közösségi oldalain. Azonban úgy tűnik, hogy a betegség nem múlt el nyomtalanul, a halálát tüdőembólia okozta. 

Emily Grace Goldberg 34 évesen 2024 április 3-án életét vesztette Kaliforniában. A halál oka tüdőembólia. Emily egy harcos volt, egy egyedi lélek, aki sok kalandot megélt rövid élete során. Szerette az állatokat, különösen a pomerániai típusú kutyusokat. Épp ezért sok boldog órát töltött el két négylábúja Bear és Kuma mellett 

– így búcsúzott a nőtől a családja a közösségi oldalaikon. 

A halálhír kiderülése óta a nő közösségi oldalát elárasztották a rajongók az együttérző kommentjeikkel. 

Remélem, újra találkoztál lelki társaddal, Timivel, és mindketten élvezitek a pihenést és a békét.

- idézte az egyiküket a Mirror.

Ha Ön vagy a környezetében valaki krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!