Vágólapra másolva!
Az MTK Budapest 1-0-ra legyőzte az újonc Gyirmót csapatát a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 13. fordulójában. Ez volt a fővárosi kék-fehérek első tétmeccse a múlt héten átadott Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

OTP Bank Liga, 13. forduló:
MTK Budapest - Gyirmót FC Győr 1-0 (0-0)
Új Hidegkuti Nándor Stadion, 1183 néző
v.: Solymosi
MTK: Petkovic - Okuka, Poór, Vukmir, Vadnai - Vogyicska (Katona M., 68.), Kanta J., Borbély - Ramos (Baki, 91.), Torghelle, Korozmán (Varga Sz., 73.)
Gyirmót: Sebők - Achim, Jancsó, Bojovic, Présinger - Filkor (Gyurján, 85.), Kiss M., Paku (Tóth N., 79.) - Vass P., Sallói, Madarász (Nagy O., 70.)
gól: Torghelle (74.)
sárga lap: Okuka (22.)

A kiegyenlített első félidőben mindkét csapat előtt több gólszerzési lehetőség adódott, és bár a Gyirmót helyzetei voltak veszélyesebbek, Petkovic kapus mindegyiket hárította. A hazaiakat Torghelle Sándor juttathatta volna vezetéshez, de közeli kísérletét Sebők Zsolt kivédte.

A második felvonás is váltakozó küzdelmet hozott, továbbra is mindkét kapusnak nagyjából egyenlő arányban akadt dolga, a vezetést pedig Torghelle bravúros megoldásával az MTK szerezte meg. A tapasztalt csatárnak a végjátékban is volt egy nagy ziccere, és bár az kimaradt, együttese három ponttal gazdagodott.