Bernd Storck kihirdette a Svájc elleni végleges keretét

Bernd Storck, foci
LYON, FRANCE - JUNE 22 : Head coach of Hungary Bernd Storck gestures during the UEFA EURO 2016 Group F match between Hungary and Portugal at Stade de Lyon, in Lyon, France on June 22, 2016. Evren Atalay / Anadolu Agency EVREN ATALAY / ANADOLU AGENCY
Vágólapra másolva!
Befejeződött a Svájc és Lettország elleni vb-selejtezőre való felkészülés első szakasza, Bernd Storck 23 fősre szűkítette a magyar futballválogatott keretét. 

A magyar csapat - az U21-es válogatottal közösen - egy utolsó edzést tartott pénteken, ezután hirdette ki a két sorsdöntő vb-selejtezőre készülő szűk keretét a magyar szövetségi kapitány.

Az edzést követően a kapitány véglegesítette a jövő héten együtt készülő A-válogatott keretét, hangsúlyozva, hogy az e heti közös edzések az U21-es válogatott keretével nagyon hasznosak voltak, és ismét bebizonyosodott, hogy számos olyan játékos található az U21-es keretben, akik komoly perspektívát jelentenek az A-válogatott számára a jövőben - írja az MLSZ.hu.

A magyar válogatott szűk kerete

Kapusok:
Dibusz Dénes (Ferencváros)
Gulácsi Péter (RB Leipzig)
Megyeri Balázs (Greuther Fürth)

Védők
Bese Barnabás (Le Havre)
Fiola Attila (Videoton FC)
Guzmics Richárd (Wisla Kraków)
Kádár Tamás (Lech Poznan)
Korcsmár Zsolt (Vasas)
Korhut Mihály (Hapoel Beer-Seva)
Lang Ádám (Dijon)

Középpályások
Elek Ákos (DVTK)
Gera Zoltán (Ferencváros)
Nagy Ádám (Bologna)
Vida Máté (Vasas)

Támadók
Bognár István (DVTK)
Dzsudzsák Balázs (al-Vahda)
Gyurcsó Ádám (Pogon Szczecin)
Kleinheisler László (Darmstadt)
Lovrencsics Gergő (Ferencváros)
Németh Krisztián (al-Garafa)
Nikolics Nemanja (Legia Warszawa)
Stieber Zoltán (Kaiserslautern)
Szalai Ádám (Hoffenheim)

A jövő pénteki, Svájc elleni mérkőzésre minden jegy elkelt. A magyar csapat gyenge játékkal döntetlent játszott Feröeren az első körben, így a portugálokat legyőző Svájc ellen győzelmi kényszerben lép pályára Bernd Storck csapata.