Kádár válogathat az ajánlatok közül

Kádár Tamás; Gudmundsson, Johann akció FOTÓ FOTÓTÉMA Közéleti személyiség foglalkozása sportoló SZEMÉLY
Marseille, 2016. június 18. Az izlandi Johann Gudmundsson (b) és Kádár Tamás a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság F csoportja második fordulójában játszott Izland - Magyarország mérkőzésen a marseille-i Velodrome Stadionban 2016. június 18-án. MTI Fotó: Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Három klubbal is kapcsolatba került Kádár Tamás, a Lech Poznan magyar válogatott védője.

Kádárra a Ligue 1 hatodik helyén álló Caen is szemet vetett, miközben az olasz élvonalbeli Bologna és Fiorentina is vinné.

Gudmundsson vs. Kádár az Eb-n Forrás: MTI/Illyés Tibor

A mértékadó L'Equipe szerint a Caen már kapcsolatba is lépett a lengyel klubbal, de az túl sokat kért a 26 éves focistáért, így a tárgyalások első köre nem lett túl sikeres.

Közben a lengyel Glos Wielkopolski című lap azt írja, az olasz Bologna és Fiorentina vinné Kádárt. A Glos szerint már előrehaladottabb az átigazolás ügye: egyrészt úgy tudják Jan Urban edző 1,5 millió dollárért már elengedné, másrészt Kádár a hétvégi bajnokin hivatalosan bokasérülés miatt nem játszott, de ennek hátterében inkább az eligazolás állhat.

Kádár jelenleg a válogatottal edz az első vb-selejtezőre. A veszprémi születésű játékos a Premier League-ben is szerepelt a Newcastle-lel, illetve a holland Roda JC-ben is játszott.