Vágólapra másolva!
A Legia Warszava 3-1-es összesítéssel zárta az ír Dundalk elleni selejtezőt, így a Bajnokok Ligájában játszhat az ősszel. Hogy Nikolics Nemanja részese lesz-e a varsóiak BL-kalandjának, az egyelőre kérdéses, hiszen az átigazolási szezonból pár nap még hátravan, és a magyar válogatott csatár továbbra is kapósnak számít.

A görög Olimpiakosz, az olasz Napoli és az angol Hull City is érdeklődött Nikolics iránt, aki tavaly gólkirály lett Lengyelországban, és bár idén még nem talált be odahaza,

a BL-ben ötször is eredményes volt,

így főszerepet vállalt abban, hogy a Legia 21 év után visszatért a legjobbak közé.

Menni vagy maradni? Ez a kérdés Nikolics számára Forrás: AFP/Kisbenedek Attila

Van, ami nem váltható pénzre, mégis nagyon fontos

"Borzasztó nehéz döntés előtt állok. Itt vagyok a nagy lehetőség kapujában. Ha a Legia két-három évente bejutna a BL-be, talán nem lenne ennyire nehéz, de hát két évtized telt el a csapat legutóbbi BL-szereplése óta.

jól tettem, hogy maradtam a Videotonban, amikor mehettem volna, jól tettem, hogy tavaly nyáron távoztam, és jól tettem, hogy a Legiához szerződtem. Számomra az az elsődleges, hogy a klubomnak legyenek céljai, legyen versenyképes, bajnoki címre esélyes, ahol megtalálhatom a számításaimat, és sikeres lehetek. Ezek mind olyan tényezők, amelyek nem válthatók pénzre, mégis a legfontosabbak" – nyilatkozta a csatár a Nemzeti Sportnak.

Napokon belül kiderül, marad-e a Legia és a BL, vagy jöhet valami új kihívás egy másik országban.