Vágólapra másolva!
A 37 éves Gera Zoltánnak nyáron lejár a szerződése a Ferencvárosnál, ám a továbbra is remek formában lévő, foci-Eb-re készülő középpályás nem hagyja abba a futballt: szóban már megegyezett klubjával a folytatásról.

A 87-szeres válogatott játékos azt mondja, úgy tervez, mint Francesco Totti, akiről épp csütörtökön derült ki, hogy egy évre még aláír, és marad az AS Romában. "Én sem tervezek másképp, mint Francesco Totti. További egy évet adok magamnak a Fradiban. Erről már szóban megállapodtunk" - nyilatkozta Gera a Magyar Nemzetnek.

Gera jövő szombaton a Fradi-Újpest MK-döntőn varázsolhat Forrás: MTI/Kovács Tamás

A magyar bajnok játékos napra pontosan hat éve szerzett győztes gólt a Hamburg elleni elődöntőben, most pedig arra gondol, hogy milyen jó is lenne a Fradival nagyot alkotni a Bajnokok Ligájában. "A BL-csoportkör motivál. Ha ez összejön, akkor mondhatnám, hogy minden a helyére került" - fogalmazott, hozzátéve, hogy

a csapatra ráfér az erősítés

azért, hogy nagyobb legyen a verseny a csapatba kerülésért.

37 évesen is kulcsembere a válogatottnak Forrás: Origo

Az NB I-ről azt mondta, hogy megfelelően felkészíti a válogatottat a foci-Eb-re, hiszen a norvégok ellen is öt itthon játszó futballista volt a kezdőcsapatban. A franciaországi esélyekről azt mondta, a lényeg, hogy egyik riválistól - Ausztria, Portugália, Izland - se kapjunk majd ki a csoportmeccsek során.