Fertőzés miatt elmarad egy NB I-es focimeccs

Nagy Tibor Budapest, 2015. február 27.
Nagy Tibor, az MTK (b) és Gévay Zsolt, a Paks játékosa (j) a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójának MTK Budapest - Paksi FC találkozóján a fővárosi Bozsik József Stadionban 2015. február 27-én.
MTI Fotó: Illyés Tib
Budapest, 2015. február 27. Nagy Tibor, az MTK (b) és Gévay Zsolt, a Paks játékosa (j) a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójának MTK Budapest - Paksi FC találkozóján a fővárosi Bozsik József Stadionban 2015. február 27-én. MTI Fotó: Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Elmarad az MTK Budapest-Paksi FC mérkőzés a labdarúgó OTP Bank Liga tavaszi rajtján. A szombaton 15.30-ra kiírt találkozót a paksiak kérésére halasztották el, mert két munkatársuknál bakteriális fertőzést diagnosztizáltak. 

A paksiak honlapján olvasható közlemény kitér rá, hogy a további megbetegedések elkerülése érdekében a klub összes dolgozója laborvizsgálaton vesz részt, de ennek eredményei csak a jövő héten érkeznek meg. A fővárosi együttes honlapja arról számolt be csütörtökön, hogy mindenben együttműködtek a riválissal, elfogadták a halasztási kérelmet, amelyhez a Magyar Labdarúgó Szövetség már hozzá is járult.

"A klubok vezetői egyeztetnek, hogy a feszített menetrend mellett mikor tudják lejátszani az elmaradó találkozót. A mérkőzésre megváltott belépőjegyek a későbbi időpontban megrendezésre kerülő találkozóra érvényesek" - olvasható a kék-fehérek állásfoglalásában.

Az őszi Paks-MTK Forrás: MTI/Illyés Tibor

Szombaton így öt találkozóra kerül sor az NB I 20. fordulójának keretében.