Vágólapra másolva!
A sereghajtó Békéscsaba hazai pályán az utolsó pillanatban egyenlítve játszott 1-1-es döntetlent az MTK-val a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójában.

OTP Bank Liga, 11. forduló:
Békéscsaba 1912 Előre - MTK Budapest 1-1 (0-0)
Békéscsaba, 1732 néző
v.: Karakó
Békéscsaba: Ilizi - Bényei, Vadász, Fehér Zs., Guaru - Borbély, Spitzmüller, Calvente Criado, Laczkó (Punosevac, 75.), Viczián - Birtalan (Szilágyi, 67.)
MTK: Hegedüs - Bese, Grgic, Poór, Vadnai - Thiam (Hajdú, 68.), Kanta, Varga Sz. (Gera D, 52.) - Strestík (Hrepka, 81.), Torghelle, Ramos
gól: Punosevac (90+3.), illetve Torghelle (64.)
sárga lap: Laczkó (12.), illetve Thiam (31.), Varga Sz. (36.)

A kezdés után a hazaiak irányítottak az összecsapást, de komoly helyzetet nem tudtak kialakítani a vendégek kapuja előtt. A fővárosiak játéka a félidő második részében fokozatosan feljavult, és átvették a kezdeményezést, de gólt a szünetig nem láthatott a közönség.

A fordulást követően újra a Békéscsaba ragadta magához a kezdeményezést, egy ellentámadás végén azonban Torghelle révén mégis az MTK szerzett vezetést. Néhány perccel később végleg eldönthette volna a három pont sorsát a vendégcsapat, de

Ramos ziccere a kapufán csattant.

A hajrában a Békéscsaba nagy erőket mozgósított az egyenlítés érdekében, amely végül a 93. percben sikerült is a csapatnak.