Vágólapra másolva!
Az elmúlt két szezonhoz hasonlóan ismét az angol másodosztályú bajnokságban futballozik majd Tőzsér Dániel. A válogatott középpályás – akit a Watfordtől való távozása után a Ferencvárossal is hírbe hoztak – a Queens Park Rangers szerződtette kettő plusz egy évre.

A watfordi szezon után ismét a Championshipben futballozhat Tőzsér Dániel, a magyar válogatott futballistát kettő plusz egy évre a Queens Park Rangers szerződtette.

A középpályás pénteken Londonban átesett a kötelező orvosi vizsgálaton, és a válogatott szünet utáni első bajnokin, szeptember 12-én, a Nottingham ellen mutatkozhat be új csapatában.

Tőzsér Dániel a Queens Park Rangershez igazolt Forrás: Qpr.co.uk

"Örülök, hogy az átigazolási időszak vége, és a románok elleni selejtező előtt eldőlt a sorsom, mert a labdarúgó elsősorban akkor tud megfelelően teljesíteni, ha biztonságban érzi magát. Türelmes voltam, nem kapkodtam, volt sok érdeklődés, több országból kerestek, de a QPR konkrét és nagyon korrekt ajánlattal állt elő" - nyilatkozta Tőzsér Dániel.

Azt mondta, a Rangers olyan csapat, mint a tavalyi Watford volt: labdabiztos, sokpasszos játékra törekszik, és ebbe a koncepcióba az ő játéka beleillik.

"Mindenki tisztában van vele, hogy a Queens Parknak az élvonalban a helye, így természetesen a visszajutás a cél. Watfordi játékosként is nagy élmény volt átélni a feljutást, és remélem, hogy a QPR tagjaként is részese lehetek egy ilyen sikernek, mert szeretném magam kipróbálni a Premier Leauge-ben" - tette hozzá.