Vágólapra másolva!
Közel állt idei harmadik győzelméhez a Honvéd labdarúgócsapata, de az MTK és a Videoton legyőzése után végül drámai mérkőzésen 3-3-as döntetlent játszott a Debrecennel. A hazaiak kétszer is vezettek két góllal, az egyenlítő találatot Tisza a 93. percben szerezte.

OTP Bank Liga, 3. forduló:
Budapest Honvéd - DVSC-TEVA 3-3 (2-1)
Bozsik Stadion, 2700 néző
v.: Andó-Szabó
Honvéd: Kemenes - Baráth, Bobál D., Ignjatovic, Botka - Holender (Délczeg, 81.), Hidi, Kamber, Vécsei, Nagy G. (Gazdag, 59.) - Youla (Vernes, 66.)
Debrecen: Verpecz - Jovanovic, Mészáros, Brkovic, Nagy Z. (Sidibe, 76.) - Szakály P. (Tisza, 44.), Varga J., Zsidai, Horváth Zs. (Bódi, a szünetben) - Balogh N., Castillion
gól: Zsidai (11., öngól), Botka (39.), Holender (48.), illetve Castillion (43.), Balogh N. (63.), Tisza (93.)
sárga lap: Gazdag (68.), illetve Zsidai (26.), Castillion (57.), Tisza (62.)

Az MTK 2-1-es, majd a Videoton 1-0-s legyőzése után egy harmadik nemzetközi kupaindulót is megszorongatott a Budapest Honvéd labdarúgócsapata: ezúttal a Debrecennel játszott 3-3-as döntetlent.

A hazaiak a 11. percben szereztek vezetést, Holender jobboldali beadását a menteni igyekvő Zsidai védhetetlenül fejelte saját kapujának bal felső sarkába (1-0). Hat perccel később Holender kötött csomót négy védő lábára, de 12 méterről a bal felső sarok mellé lőtt.

A 39. percben Hidi 30 méterről a lécet találta el, egy perc múlva azonban jött a második hazai gól: Youla visszagurítását Botka jobbról, futtából a jobb kapufa segítségével lőtte a hálóba (2-0).

Még az első félidőben visszajött a meccsbe a Debrecen, egy rövid felszabadítást követően Castillion a 16-os bal sarkától gyönyörűen tekert a kapu bal oldalába (2-1).

A végén csattant az ostor

Remekül kezdte a második játékrészt is a hazai együttes, a 48. percben Holender 28 méteres szabadrúgása védhetetlenül csavarodott a bal alsó sarokba, Verpecz nem igazán tehetett a gólról, főleg úgy, hogy a labda a fel nem ugró Jovanovic felett jött át a sorfalon (3-1).

Nem adta fel a Loki, a 63. percben Tisza szabadrúgását Kemenes kapus kiejtette Balogh Norbert pedig nem hibázott (3-2). Úgy tűnt, kihúzza a Honvéd a végéig, de a 93. percben egy lecsorgó labdát Tisza 10 méterről a bal sarokba lőtt (3-3).