A Fradi-ultrák szerint börtönviselt emberek védték Kubatov házát

Az egyetértés napja tüntetés, Fradi-Ferencváros szurkolóinak demonstrációja a Népligetben
Fradi-Ferencváros szurkolóinak demonstrációja a Népligetban, Az egyetértés napja c. tüntetés a Fradi Sas figura kitiltása és a véna scannerGrupama Arénában való bevezetése elen.
Vágólapra másolva!
A Ferencváros elnökének, Kubatov Gábornak a felesége nyílt levelet írt az elmúlt vasárnap a házuknál tüntető ultrákhoz. A szurkolók azt mondják, a család szent és sérthetetlen, senkinek nincs oka félni tőlük, de nem hagyják magukat, mert erőszakosan zaklatják őket, és ellehetetlenítik a szurkolólétüket is. 

A ferencvárosi ultrák ismét a Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül nevű Facebook-oldalon adták közre üzenetüket - ezúttal Kubatov Gábor feleségének címezve azt.

A szurkolók számos kérdéssel, illetve (költői) kérdés formájában tálalt kijelentéssel fordulnak a Fradi elnök feleségéhez.

A szurkolók azt mondják, nem adják fel a harcot, míg el nem érik a céljukat Forrás: Origo


Arról számolnak be, hogy - állításuk szerint - hivatalos és nem hivatalos csatornákon keresztül is zaklatják az ultracsoport tagjait, illetve továbbra is súlyosan aggályosnak tartják, hogy Kubatov Gábor "intézkedései nyomán több ezer ember, köztük családok, nők és gyermekek nem tudják buzdítani a lelátón szeretett csapatukat, ami számukra az egész életüket jelenti."

Nem fenyegetnek, de nem adják fel

Emellett továbbra is állítják: a Fradi-vezetők intézkedésének hatására zavarták őket haza Szarajevóból, de tőlük nem kell senkinek tartania, pólókat sem nyomtattak Kubatov családfájával.

A Ferencváros szurkolóinak demonstrációja Az egyetértés napja nevű tüntetés keretében a Fradi Sas kitiltása és a vénaszkenner bevezetése ellen Fotó: Dudás Szabolcs - Origo


"Kedves Ágnes!
Igaz az a hír, hogy amíg ezres nagyságrendű tömeg tüntetett az önök háza előtt, addig a házban több, a klub alkalmazásában álló börtönviselt ember tartózkodott, köztük egy gyilkosságért elítélt személy?" - csomagolják a levél legerősebb pontján kérdésbe az egyértelmű állítást az ultrák, akik azt mondják, nem adják fel a harcot, amíg nem érik el a céljukat.

A bejegyzés teljes szövege

A CSALÁD SZENT ÉS SÉRTHETETLEN!Tisztelt Ágnes!Az ön férje eddig mindig azt mondta, hogy ne a stadionhoz szervezzünk...

Posted by Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül on 2015. július 27.