Tőzsér nem tud róla, hogy a Watford elküldené

Tőzsér Dániel Helsinki, 2015. június 13.
Németh Krisztián (k) kapura lő a finn Markus Halsti (j) és Niklas Moisander mellett az Európa-bajnoki selejtezősorozat F csoportjában játszott Finnország - Magyarország labdarúgó-mérkőzésen Helsinkiben, az olimpiai
Helsinki, 2015. június 13. Németh Krisztián (k) kapura lő a finn Markus Halsti (j) és Niklas Moisander mellett az Európa-bajnoki selejtezősorozat F csoportjában játszott Finnország - Magyarország labdarúgó-mérkőzésen Helsinkiben, az olimpiai stadionban 2015. június 13-án. Finnország-Magyarország 0-1. MTI Fotó: Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
A Sun című angol bulvárlap szerint az angol élvonalba frissen feljutott Watford futballcsapata nem tart igényt Tőzsér Dánielre. A focista azonban nem tud arról, hogy elküldené a klub.

A Sun azt írja, Daniel Pudil és Lewis McGugan mellett az előző bajnokságban a 46 bajnokiból mindössze csak egyet kihagyó Tőzsérre sem tartana igényt a továbbiakban.

"Érdekesen hangzik. Főként azért, mert együtt készülök a csapattal, az elnökkel meg körülbelül tíz perce beszéltem, egyetlen szóval sem utalt rá, hogy az egyesületnél nem számolnak velem a továbbiakban. Ettől még lehet, hogy a nyáron klubot váltok" - nyilatkozta a Nemzeti Sportnak a magyar válogatott középpályás.

Filipovics Vladan, a játékos menedzsere ehhez annyit tett hozzá, hogy jelen állás szerint a legnagyobb esély arra van, hogy Tőzsér a Watfordnál kezdi meg a következő idényt. A Premier League augusztus 8-án kezdődik, a Watford az első körben az Everton vendége lesz.