Vágólapra másolva!
A sereghajtó Dunaújváros egy félidő előnyt adott az Újpestnek, amely 3-1-re nyert idegenben a labdarúgó NB I 25. fordulójának nyitómérkőzésén.

TP Bank Liga, 25. forduló:
Dunaújváros Pase - Újpest FC 1-3 (0-2)
Dunaújváros, 1500 néző, v.: Farkas Á.
Dunaújváros Pase: Nagy G. - Szekeres, Farkas V. (Jakab, a szünetben), Vaskó, Villám (Grubjesic, 69.) - Böőr, Petneházi, Nikházi, Csehi, Orosz (Thiago, 60.) - Eppel
Újpest FC: Balajcza - Nego, Heris, Litauszki, Forró - Suljic, Balogh B., Bardhi (Nagy I G., 65.), Stanisavljevic, Andric (Dankwah, 89.) - Perovic (Sankovic, 58.)
gólszerzők: Nikházi (71.), illetve Perovic (2.), Heris (13., 77.)
sárga lap: Villám (34.), Thiago (73.), illetve Andric (53.), Balogh B. (87.), Dankwah (90.)

A vendégeknek nemcsak az első gólhoz, hanem előnyük megduplázásához sem volt túl sok időre szükségük: az Újpest negyedóra alatt két találattal ellépett a hazaiaktól, akik nagyon nehezen találták meg a ritmust, de az első félidő hajrájában már többet veszélyeztettek.

A szünet után a Dunaújváros a kapujához szegezte fővárosi riválisát, de a nyomás csak a 71. percben érett góllá, a lila-fehéreknek viszont erre is volt válaszuk: hat perccel később Heris megszerezte saját maga második és csapata harmadik találatát, így az Újpest elvitte a három pontot.