Újra a szurkolói miatt fizet a Fradi

Fradi-Ferencváros szurkolóinak demonstrációja a Népligetban, Az egyetértés napja c. tüntetés a Fradi Sas figura kitiltása és a véna scannerGrupama Arénában való  bevezetése elen.
Fotó: Dudás Szabolcs
2015.04.12.
Fradi-Ferencváros szurkolóinak demonstrációja a Népligetban, Az egyetértés napja c. tüntetés a Fradi Sas figura kitiltása és a véna scannerGrupama Arénában való bevezetése elen. Fotó: Dudás Szabolcs 2015.04.12.
Vágólapra másolva!
A Ferencvárost a legutóbbi fordulóban történtek miatt megbüntette a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága, de a zöld-fehér klub örülhet is, mert az Újpest elleni rangadó kapcsán kiszabott korábbi pénzbírságát megfelezték.

A testület keddi ülésén azért kötelezte 150 ezer forint megfizetésére az FTC-t, mert szurkolói a Haladás elleni idegenbeli mérkőzésen megbotránkoztató magatartást tanúsítottak, más sportszervezetet szidalmaztak.

Az április 12-én rendezett Újpest elleni rangadó után a bizottság 200 ezer forintra bírságolta a zöld-fehér egyesületet, most viszont megfelezte az összeget. Az indoklás szerint enyhítő körülménynek számított, hogy a klub a találkozót követően beazonosította és a mérkőzések látogatásától egy évre eltiltotta azt a szurkolót, aki két petárdát használt a stadionban.

Nem miattuk Fotó: Dudás Szabolcs - Origo