Ligakupa-elődöntős a Ferencváros

Gera Zoltán Felcsút, 2015. április 3.
A ferencvárosi Böde Dániel gólszerző (b) és Gera Zoltán az OTP Bank Liga 22. fordulójában játszott Puskás Akadémia - Ferencváros labdarúgó-mérkőzésen a felcsúti Pancho Arénában 2015. április 3-án.
MTI Fotó: Illyés Tib
Felcsút, 2015. április 3. A ferencvárosi Böde Dániel gólszerző (b) és Gera Zoltán az OTP Bank Liga 22. fordulójában játszott Puskás Akadémia - Ferencváros labdarúgó-mérkőzésen a felcsúti Pancho Arénában 2015. április 3-án. MTI Fotó: Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
A Ferencváros jutott be elsőként a labdarúgó Ligakupa elődöntőjébe, miután idegenben is legyőzte a másodosztályú Szigetszentmiklóst. Este az MTK és a Honvéd is kettős győzelemmel tudta le saját negyeddöntőjét. 

A fővárosi együttes már a negyeddöntő első felvonásán eldöntötte a továbbjutás kérdését, amikor 7-1-re nyert. A keddi visszavágón a hazaiak jól küzdöttek, ám végül ismét kikaptak, igaz, ezúttal csupán 3-2-re.

Ligakupa, negyeddöntő, visszavágó:
Szigetszentmiklós (II. osztályú)-Ferencváros 2-3 (0-1)
Továbbjutott: a Ferencváros, kettős győzelemmel, 10-3-as összesítéssel.

Tavasszal szárnyal a Fradi Forrás: MTI/Illyés Tibor

A Ferencváros után az MTK jutott be másodikként a labdarúgó Ligakupa elődöntőjébe, mivel az első mérkőzéshez hasonlóan a keddi, hazai visszavágón is 1-0-ra nyert a Pécs ellen.

MTK Budapest - PMFC-Matias 1-0 (1-0)
Továbbjutott: az MTK, kettős győzelemmel, 2-0-ás összesítéssel.

Nyíregyháza Spartacus-Budapest Honvéd 2-3 (0-2)
Továbbjutott: a Honvéd, kettős győzelemmel, 6-2-es összesítéssel. Marco Rossi csapata a hazai 3-0-s sikere után 3-2-re tudott nyerni a Nyíregyháza vendégeként.

Szerdán: Videoton FC - DVSC-TEVA szerda, 17.30 (3-2)