Vágólapra másolva!
Egervári Sándor elmondta, hogy az ősszel lehetett volna a Szombathelyi Haladás vezetőedzője, és akár Európán kívüli válogatottat is irányítana.

A korábbi magyar szövetségi kapitány a Magyar Lelátónak adott interjúban elismerte, hogy tavaly megkeresték a Haladástól, hogy legyen Artner Tamás utóda.

"Még várok egy nagyobb kihívásra, egészen biztos vagyok benne, hogy tudnék még segíteni. Vannak olyan szempontok, amiket nem hagyok figyelmen kívül, például bajnokság közben nem szívesen vennék át csapatot, egy komoly szakember ilyenkor azért nem vállal munkát, kevés lehetősége van a változtatásokra, begyakorlásokra" - magyarázta Egervári, aki most Pomázon kollégáival 300 gyerekkel foglalkozik, de még szeretné méltóképpen lezárni a pályafutását.

Egervári még vár egy nagy feladatra Forrás: AFP/Daniel Mihailescu

"Most is van egy szövetségi kapitányi lehetőség és az elmúlt évben volt már kettő is. Szeretném méltóképpen befejezni a pályafutásom. Nagy kihívás bármelyik ország szövetségi kapitányának lenni, ilyet természetesen elvállalnék, akár Európán kívül is" - nyilatkozta a 64 éves szakember.