400 ezer euróért vesz magyar védőt a Poznan

Kádár Tamás, foci
HUNGARY, Györ : Hungary's defender Tamas Kadar sings the national anthem prior to a friendly football match between Hungary and Kuwait on June 6, 2013 at the local stadium of Gyor. AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK
Vágólapra másolva!
Lovrencsics Gergő és Holman Dávid után minden bizonnyal a diósgyőri Kádár Tamás is a Lech Poznan labdarúgója lesz. A két klub már megállapodott egymással, amennyiben a válogatott védő az orvosi vizsgálatokon megfelel, és megegyezik a klubbal, úgy Lengyelországban folytatja.

A lengyel bajnokság harmadik helyén álló Lech Poznannak Kádár Tamás lehet a harmadik magyar játékosa, mivel a csapat Lovrencsics Gergőt és a szintén januárban igazolt Holman Dávidot is a soraiban tudja.

A 24 éves védő két éve igazolt Diósgyőrbe - azt megelőzően Angliában és Hollandiában is játszott - és a Fakt.pl információja szerint Maciej Skorza edző több hónapja figyelemmel kíséri a játékát.

Kádár Lengyelországba igazol Forrás: AFP/Kisbenedek Attila

A portál úgy tudja, Kádárért 400 ezer eurót fizet a klub, ezt is részletekben. De jól járt, mert a Diósgyőr félmilliót szeretett volna, de a tárgyalások hajrájában engedett az árból.

A magyar együttes közben szerződtette a szerb középpályás Milos Krsticet, aki korábban megfordult a Marseille és az FC Thun csapataiban is

"Örülök, hogy a DVTK játékosa lehetek, mert mielőtt ideigazoltam, érdeklődtem játékostársaimnál, akik elmondták, milyen nagy klubról van szó és ódákat zengtek a szurkolókról" - nyilatkozta a klub honlapján Krstic.