Vágólapra másolva!
Az egyik magyar portálon árulják az akasztói Stadler-stadiont, amelyet 220 millió forintért bárki megvehet.

"Akasztó mellett, a volt Stadler-stadion és a földszint plusz kétemeletes, magastetős kiszolgáló épület (szintenkénti 1000 m2 alapterülettel) eladó. A földszinten a sportlétesítményhez kapcsolódó helyiségek (öltözők, szauna, medence) és egy nagyobb vendéglátóegység van. Az első emeleten a vendéglátó terek, irodák és szociális helyiségek találhatóak. A második emeleten 24 db (48 férőhelyes) szállodai szoba + fürdőszoba vendéglátó egység van kialakítva" - olvasható a Jofogas.hu-n.

A hirdetés kiemeli, hogy a stadion játéktere 100x75 méter, a lelátókon kb. 9000 db műanyagszék van, a pálya négy oldalán pedig a térvilágítás használható.

Az ország legkorszerűbb stadionja volt, amikor megépült Forrás: Jofogas.hu

"Azok figyelmébe ajánlom, akik nagyobb méretű rendezvények szervezésére (pl. táborok, koncertek, versenyek) és egyidejűleg több ember vidéki vendégfogadására szeretnének vállalkozni" - olvasható a hirdetésben.

Az egykoron szebb napokat is megélt stadion 220 millió forintba kerül.

Így néz ki most a játéktér Forrás: Jofogas.hu

A Stadler FC-t Stadler József akasztói milliomos alapította 1993-ban, majd felhúzott egy stadiont Akasztón. A csapat négy szezont húzott le az NB I-ben, a legjobb eredménye két kilencedik helyezés volt. A klub 1998-ban szűnt meg, miután Stadler József ellen adóügyi vizsgálatok indultak, és már nem tudta pénzelni sem a csapatot, sem pedig a stadiont.