Vágólapra másolva!
A Kecskemét utáni győzelem után az FTC játékosai nem mentek ki ünnepelni a szurkolókhoz, a Nemzeti Sport szerint ennek az az oka, hogy a futballisták megelégelték, hogy a drukkerek egy része folyamatosan Kubatov Gábor elnököt ócsárolja.

A Fradi Böde Dániel három góljával 3-1-re győzött a Kecskemét ellen, normál esetben a játékosok ilyenkor kimennek a szurkolókhoz, lepacsiznak velük, és együtt ünneplik a győzelmet. Most azonban ez elmaradt, a játékosok a pályáról levonulva megtapsolták a nézőket, de nem mentek ki hozzájuk.

A sportnapilap úgy tudja, hogy a játékosok ezzel jelezték, hogy kimaradnának a szurkolók és a klub harcából. A szurkolók egy része azért tiltakozik és tüntet Kubatov ellen, mert az új stadionba csak szurkolói kártyával lehet jegyet venni, ehhez pedig egy vénaszkenneres azonosításon kell átesni.

A játékosok úgy döntöttek, amíg Kubatovot szidják a nézők, addig nem mennek oda hozzájuk a meccsek után. Azt is elmondták, szükségük van a támogatásra, de szurkolói terrorból nem kérnek.