Vágólapra másolva!
204 induló között vágott neki az egyik legnagyobb hazai rendezésű autóversenynek a TV2 SuperCar című műsorának egyik házigazdája. Vogel Adrienn navigátorával, Notheisz Ivettel egy 1.2-es Kia Picantóval indult el a népszerű Szilveszter-ralin, és meg is nyerte az 1.4-es géposztályt.

"Nehéz, csúszós versenyen vagyunk túl, éles küzdelmek voltak. A picinek számító, 1.2-es Picantóval abszolút 91. helyen végeztünk a 204 indulóból, sok nagyon erős autót utasítottunk magunk mögé. Érdekes volt a Hungaroringen a menetiránnyal szemben menni, aztán szombaton a jeges felületen közlekedni, még a boxutca is le volt fagyva.

Vogel Adrienn és navigátora, Notheisz Ivett megint hatalmasat autózott Forrás: Vogel Adrienn (archív)

Az egyik külső gyorsaságin meggyűlt a bajunk a fékkel, felkeményedett, hiába próbáltam rápumpálni, semmi nem történt, és nekimentünk a pálya szélén lévő gumibáláknak. Összességében fantasztikus élmény volt, köszönöm a csapatomnak a profi munkát. Egy 100 lóerős, utcai váltóval, utcai kuplunggal és utcai fékkel, sima kis szívó motorral felszerelt autóval ilyen eredményt elérni több, mint biztató" - mondta az Origónak Vogel Adrienn.

A mindössze 100 lóerős Picantóval több erős autót is megelőztek Forrás: Vogel Adrienn