Kipróbálhattuk Herczig Norbi új autóját

HERCZIG Norbert
Veszprém, 2018. december 9. Herczig Norbert, a Mol Racing Team pilótája Volkswagen Polo GTI R5 típusú versenyautójában a veszprémi Mikulás-rali előtt 2018. december 9-én. A versenyző társával, Ferencz Ramónnal a versenyen előfutóként tesztelte az autót, amellyel jövőre indulnak a nyolcfutamos rali Európa-bajnokság (ERC) hét futamán. MTI/Bodnár Boglárka
Vágólapra másolva!
Pár nappal a hivatalos bemutató után  abban a megtiszteltésben volt részünk, hogy kipróbálhattuk a négyszeres magyar ralibajnok Herczig Norbert új autóját. A VW Polo GTI R5-öt a december eleji, veszprémi Mikulás-ralin tesztelte az idén a rali-Eb-n debütáló magyar versenyző és navigátora, Ferencz Ramón, az Origo pedig egy gyorsasági szakaszra beülhetett a vadonatúj autóba. 

Hogy a népszerű raliversenyző mennyire volt megelégedve az újságírói navigátorkodással, az a Félelem nélkül című autós műsor januári adásából derül majd ki a DigiSporton.

Hasonló élményben lehetett része Juhász Rolandnak, a MOL Vidi FC csapatkapitányának is, aki szintén beülhetett Herczig Norbert mellé.