Az Atlético elnöke szerint Ronaldónak csak három BL-címe van

fbl Horizontal
Juventus' Portuguese forward Cristiano Ronaldo gestures during the UEFA Champions League round of 16 first leg football match between Club Atletico de Madrid and Juventus FC at the Wanda Metropolitan stadium in Madrid on February 20, 2019. (Photo by PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP)
Vágólapra másolva!
Enrique Cerezo leoltotta a sértődött portugál sztárt az Atlético Madrid-Juventus Bajnokok Ligája nyolcaddöntő után.

Az első félidőben az Atlético szurkolói cukkolni kezdték Ronaldót, aki erre egy ötöst mutatott a kezével, utalva arra, hogy ő már ötször megnyerte a Bajnokok Ligáját. A sértődöttség a 2-0-s vereség után is benne maradt, mert amikor végigvonult a Wanda Metropolitano-stadion mixzónájában, azt mondta és mutatta az újságíróknak, hogy neki öt BL-győzelme van, az Atléticónak viszont egy sem.

Az esettel kapcsolatban megszólalt a madridi klub elnöke, Enrique Cerezo is, aki szerint Ronaldo nem öt, hanem csak három BL-t nyert. "Cristiano Ronaldo nem nyert öt BL-t, csak hármat. A másik két döntőt az Atlético Madrid ellen valójában nem ő nyerte meg. Hogy ki, azt majd a következő interjúban elmondom" - nyilatkozta Cerezo, aki valószínűleg megvárja, hogy hogyan alakul az Atlético-Juve párharc kimenetele.

Ronaldo eddig ötször nyerte meg a BL-t Forrás: AFP/Pierre-Philippe Marcou

Ronaldo a Real Madrid játékosaként 2014-ben és 2016-ban játszott (és nyert) BL-döntőt az Atlético ellen: az elsőn ő lőtte a Real negyedik gólját a 120. percben büntetőből, a másodikon pedig az övő volt az utolsó rúgás a tizenegyespárbajban.