Vágólapra másolva!
Már nagyon várja gyereke érkezését a RB Leipzig magyar válogatott labdarúgója, Gulácsi Péter. A kapus 2016 nyarán kötötte össze az életét a kedvesével, most pedig apai örömök elé néz, már az időpont is megvan a baba érkezésére.

„Dia fantasztikus társ, nélküle aligha tartanék itt. Hatalmas dolog, hogy Európa egyik legerősebb bajnokságában, egy élcsapatban védhetek, ám még

ennél is többet és jobbat szeretnék. Remélem, egyszer lesz lehetőségem egy, még a Lipcsénél is magasabban jegyzett klubhoz szerződni.”

„Ez az egyik nagy álmom, de jelenleg a legfőbb vágyam, hogy a kisbabánkat júliusban magunkhoz ölelhessük Diával, és minden rendben menjen a szülőszobában” – mondta a Story magazinnak a 28 éves magyar válogatott labdarúgó, aki büszke az eredményeire és feleségére is.

Gulácsi Pétert apai örömök elé néz Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Sven Hoppe

ebben az időszakban. Azt is megbeszéltük, hogy Peti végig bent lesz velem a szülőszobában” – mondta a magazinnak Gulácsi Péter felesége, Dia. A labdarúgó még a Liverpool játékoskeretéhez tartozott, amikor egymásra találtak kedvesével kilenc évvel ezelőtt.